divendres, 12 de febrer del 2010

TAULA DE VOT ANTICIPAT

Hola a totes i tots!!
Primer de tot, recordar-vos que aquest divendres hi ha assemblea a la sala del jovent a les vuit del vespre, per acabar de perfilar detalls.
Demà dissabte dia 13, dia de les cassoles, després de la cercavila popular amb els grallers i geganters "la guineu", es montarà una taula al costat del poliesportiu.

Aquesta taula serà informativa per tothom qui tingui dubtes o ens vulgui donar un suggeriment, i a partir de la una del migdia es podrà exercir el VOT ANTICIPAT, per aqulles que el dia de les votacions els resulta impossible venir a exercir el seu dret a vot.

El protocol de vot serà el matix; s'haurà de portar el document acreditatiu corresponent, i el sistema informàtic no permetrà que torneu a votar.

I per últim, recordar-vos que la campanya ja ha començat, i que com podeu veure al poble amb cartells i pancartes, la propaganda electoral ja hi és present, però també us volem demanar que el boca-orella és una eina molt important alhora de motivar la gent d'un poble petit com el nostre, així que esperem que feu el que estigui al vsotre abast per aconseguir una GRAN participació!

Atentament, Comissió organitzadora de la Consulta a Vilanova de Bellpuig.

Us anirem informant dels propers esdeveniments!



Notícia interessant:
www.referendumindependencia.cat/main.asp?opc=1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada